Pravilnik o zasebnosti

Soglasje za uporabo osebnih podatkov

TRI-VZD d.o.o. potrebuje ime in priimek za namen oddaje in obdelave ePrijave:

  • da vas lahko vpiše v evidenco prijav na usposabljanje
  • da lahko preveri pravilnosti posredovanih podatkov
  • da lahko izda pravilno Potrdilo o usposabljanju

TRI-VZD d.o.o. potrebuje vpisano mobilno številko za namen, oddaje in obdelave ePrijave:

  • da vam na posredovano mobilno številko v sporočilu SMS  pošlje termin usposabljanja 
  • da vam na posredovano mobilno številko pošlje sporočilo SMS, v katerem vas obvesti, če pride do spremembe termina usposabljanja
  • da vas na posredovano mobilno številko lahko pokliče  z namenom preverjanja pravilnosti posredovanih podatkov

TRI-VZD d.o.o. potrebuje posredovanje elektronskega naslova za potek vaše ePrijave. V primeru soglasja za obdelavo vašega elektronskega naslova, bo vpisani elektronski naslov uporabil za namen:

  • da vam na posredovan elektronski naslov pošlje podrobno sporočilo, ali je bila oddana ePrijava sprejeta ali zavrnjena
  • da vas na elektronski naslov lahko  obvestimo, če pride do spremembe termina usposabljanja.

Preklic soglasja

Soglasje za obdelavo posredovanih osebnih podatkov – imena, priimka, mobilne številke in elektronskega naslova za namen ePrijave lahko kadarkoli prekličete tako, da pošljete na e-naslov info@tri-vzd.si preklic privolitve (S to izjavo preklicujem svojo izrecno privolitev za obdelavo mojega imena, priimka, mobilne številke in naslova elektronske pošte ter izjavljam, da dokumentov ne želim več prejemati v elektronski obliki.

V primeru preklica privolitve, bo TRI-VZD d.o.o. prenehal obdelovati posredovane osebne podatke za namen usposabljanja. TRI-VZD d.o.o. bo podatek o imenu, priimku, mobilni številki in morebitnem elektronskem naslovu hranil določeno obdobje po preklicu privolitve za namene dokazovanja veljavnosti izdaje Potrdila o usposabljanju pred njenim preklicem.

Glede osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, imate pravico do seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic) pod pogoji, kot jih določa Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR).